Orvosi műhibás ügyek


Notice: Pod Template PHP code has been deprecated, please use WP Templates instead of embedding PHP. has been deprecated since Pods version 2.3 with no alternative available. in /usr/home/drhorvathu/domains/pecsiugyvediiroda.hu/public_html/wp-content/plugins/pods/includes/general.php on line 463
×

Orvosi műhibás ügyek

A kártérítési ügyek közül külön kiemelendő az orvosi műhibákkal kapcsolatos ügyintézés.

Ezek intézése során a földrajzi távolság sem akadály: a rendelkezésre álló orvosi dokumentációt szkennelve várjuk átnézésre a horvathpeterdr@t-online.hu e-mail címre. Ha a dokumentumok szkennelése nehézségbe ütközik, postai úton történő megküldésre is van lehetőség.

A dokumentumokat kérés esetén továbbítom a velem kapcsolatban álló orvosoknak, akik díjmentesen átnézik, és egy előzetes – rövid, igazságügyi szakvéleménynek nem minősülő – véleményt tudnak adni, amelynek ismeretében megalapozottabban lehet dönteni a perindításról, illetve igényérvényesítésről.

Irodánknál a vérátömlesztéssel okozott hepatitis C típusú fertőzés miatti kárigény érvényesítése külön kiemelt figyelmet kap!

Ügyvédi munkadíjra ajánlatot az ügy ismeretében tudunk adni, azonban az általánosságban elmondható, hogy ezen ügyeket akár sikerdíjas, akár fix díjas konstrukcióban is vállaljuk.